Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، انتشار کلیپ سحر قریشی در فضای مجازی و توهین به  یک پاکبان با واکنش‌های منفی بسیاری همراه شد.در همین رابطه «حجت نظری» عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در صفحه توئیتر خود نوشت: "لباس پاکبان‌های عزیز که در این روزهای کرونایی هم چهره شهرمان را پاکیزه نگه داشته‌اند، به رنگ شرافت و غیرت است که بعید می‌دانم با هر رنگی سِت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفتار طبقاتی، توهین‌آمیز و غیرانسانی خانم ‎سحر قریشی با پاکبان محترم محکوم است و انتظار می‌رود هنرمندان مردمی به آن واکنش نشان دهند."

مجید فراهانی هم نسبت به این مساله واکنش داد. او از پیگیری شکایت مدیریت شهری خبر داد و در صفحه توئیتر خود نوشت:  برخورد توهین آمیز سحر قریشی با یک پاکبان فضای سبز شهرداری قابل پذیرش نیست و درصورت عدم برخورد مناسب بیم ‌آن می رود که این ناهنجاری به عرف جامعه تبدیل شود.

او در شرح آنچه در این کلیپ گذشته است، افزود: «روز گذشته در ویدیوی توزیع شده در فضای مجازی بازیگر تلویزیون و سینما، سحر قریشی با خنده و مضحکه کنار رفتگری می‌رود و با تمسخر به دوستانش می‌گوید لباسم را با او ست کرده‌ام و وقتی رفتگر بی نوا به او واکنش نشان می‌دهد با حالتی توهین‌آمیز به آن دیگری رفیقش می‌گوید «همین مانده بود که فقط این به ما بگوید برو..» پاکبانان و‌ کارگران امروز با حداقل حقوق و‌ مزایا بیشترین زحمت را برای رفت و‌روب ‌و تمیزی شهر و‌ بوستان‌ها می کشند و حداقل انتظار برخورد محترمانه و قدرشناسانه با این فداکاری‌ها داریم. لذا درصورت عدم عذرخواهی رسمی خانم سحر قریشی، به عنوان نماینده مردم قدرشناس تهرانی پیگیر شکایت مدیریت حقوقی شهرداری تهران از خانم سحر قریشی خواهم‌ بود تا خدای ناکرده اینگونه رفتارهای ناپسند تبدیل به هنجار جامعه نگردد.

 غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: "کاش بجای تبرج خودمان در برابر لنز دوربین‌های اغواگر، آدمها را فارغ از شغل و لباس می‌دیدیم و لحظه‌ای تصور می‌کردیم اگر یک روز نباشند چه اتفاقی می‌افتد!؟

شاید از نزدیک می‌دیدیم در این روزهای کرونایی؛ زیبایی شهرمان را مدیون پاکبانان سبزپوش هستیم."

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پاکبان مجید فراهانی سحر قریشی حجت نظری غلامحسین محمدی سحر قریشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.